Kövesse Facebook oldalunkat!

Hétfőn általában derült, napos, száraz időre számíthatunk helyenként vékony fátyolfelhőkkel. A déli, délkeleti szél elsősorban az Észak-Dunántúlon többször megerősödik, hétfőn a Kisalföldön viharos széllökések is lehetnek.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 13 fok között alakul. Az északkeleti tájakon hűvösebb, míg a szelesebb vidékeken enyhébb lesz a hajnal.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn általában 24 és 27 fok között várható.

A Kárpát-medence térségében is marad az eseménytelen, derült idő, hétfőn további melegedés várható.

Időjárási helyzet Európában

  • A Brit-szigetektől nyugatra ciklon örvénylik, ennek frontjai a kontinens nyugati országaiban több helyen okoznak változékony időjárást. Arrafelé nagyobb területen eső, záporeső is előfordul, Norvégiában néhol hózáporok is kialakulnak, a front előtt néhány helyen zivatarok is vannak.
  • Frontrendszer húzódik a Kelet-európai-síkság felett, amelynek mentén többfelé fordul elő záporeső. Európa nagyobb részén azonban egy anticiklon hatására nyugodt, száraz az idő. 

Nyitókép: Unsplash.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...