Kövesse Facebook oldalunkat!

Északnyugat, nyugat felől egyre nagyobb területen csökken, szakadozik a felhőzet, de a keleti megyékben még borult marad az ég. Inkább csak a keleti megyékben, és ott is egyre kevesebb helyen kell csapadékra számítani Borsodban és a Nyírségben havazás lesz a jellemző, ott szerda éjfélig néhány centiméteres friss hóréteg is kialakulhat.

Délebbre vegyes halmazállapotú csapadék valószínű, néhol átmeneti ónos eső sem kizárt. Éjszaka az ukrán határ közelében is megszűnik a havazás, reggel már főként csak az északkeleti megyékben és a Dráva mentén lehetnek felhős, ködös területek.

Csütörtökön napos idő valószínű kevés, a Tisza mentén több gomolyfelhővel, de az északkeleti határ körül egész nap felhős lesz az ég. Csapadék nem valószínű. Az északnyugatira forduló szelet csütörtök délutánig élénk, néhol erős széllökések is kísérik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 fok közelében alakul, ennél érdemben hidegebb csak a havas, kevésbé felhős, szélcsendes tájakon lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön jobbára 8 és 12 fok között alakul, de az északkeleti megyékben csak 2, 7 fok lesz.

Nyitókép: Unsplash.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...