Kövesse Facebook oldalunkat!

Nyílászárócsere, tetőtér beépítés, műszaki cikkek korszerűsítése – néhány példa azokból a gyakori esetekből, melyek lakásunk értéknövekedéséhez vezethetnek. Szeretjük otthonunkat úgy formálni, hogy azok igényeinkhez leginkább alkalmazkodjanak. Tegyünk ugyanígy lakásbiztosításunkkal is, és vizsgáljuk meg minden évben, hogy ingatlanunk értékéhez megfelelően igazodik-e! Akkor is érdemes erre időt szánni, ha nem fogtunk bele nagyobb átalakításba, hiszen otthonunk értékét, a felújítás és a beruházások mellett külső tényezők is alakíthatják.

Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy egyre tudatosabbak vagyunk, ha otthonunk védelméről van szó: az Allianz Hungária Zrt. friss felmérése szerint ötből négyen fontosnak tartjuk, hogy rendelkezzünk lakásbiztosítással. A biztosítás megkötésével viszont nem ér véget az egyéni felelősség, hiszen ezt követően rendszeresen felül kell vizsgálnunk, és szükség esetén, hozzá kell igazítanunk biztosítási szerződésünk fedezeti körét aktuális igényeinkhez.

Rendben, ezzel tisztában is vagyok, de az elmúlt időszakban nem újítottam fel a házam és nem cseréltem le a berendezési tárgyaimat, tehát a biztosításom megfelelő – gondolhatnánk, azonban ez koránt sem igaz. A szerződés megkötése óta eltelt években az építőipari alapanyagok drágultak, a munkadíjak is megemelkedtek, ezek a tényezők pedig komoly hatással vannak egy esetlegesen bekövetkező kárt követő újjáépítési költségekre. Ezek mind szükségessé teszik a felülvizsgálatot abban az esetben is, ha az otthon vagy a berendezési tárgyak körében nem történt jelentős változás.

Az Allianz Otthonom lakásbiztosítás a mai kor követelményeit figyelembe veszi, és az Allianz törekszik arra, hogy a legmodernebb szolgáltatásokkal álljon ügyfelei rendelkezésére, a biztosítással kapcsolatban mindent online intézhetünk, a szerződéskötéstől a kárrendezésig! Az Allianz által kínált három lakásbiztosítási csomag megkönnyíti a választást, ezekből egyszerűen választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbb fedezeteket.

Tervben van a hűtőcsere? Jól jönne egy új laptop? Ebben is segítünk! Most azok között, akik október 12. és november 30. között Allianz Otthonom lakásbiztosítás Max csomagot kötnek 3 db 150 000 Ft értékű Media Markt ajándékkártyát sorsolunk ki.

Három lakásbiztosítási csomag. Egy egyszerű választás.

https://www.allianz.hu/hu_HU/lakossagi/lakas-es-felelosseg/lakasbiztositas-online.html

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...