Dr. Márton Imre - FBAMSZ

A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) elnökségének egyhangú döntése értelmében 2020. április 1-jétől Dr. Márton Imre lesz a szövetség főtitkára.

Dr. Márton Imre 1992-ben okleveles üzemgazdászként végzett a Pénzügyi és Számviteli Főiskola külkereskedelmi szakirányán. Jogász diplomáját 2002-ben szerezte a Janus Pannonius Tudományegyetemen 2002-ben, majd 2002 és 2004 között elvégezte az Eötvös Lóránd Tudományegyetem (ELTE) biztosítási szakjogász képzését is.

KORÁBBAN ÍRTUK

Pályafutása már a kezdetektől a biztosításszakmához kapcsolódott: 1987-től az Allianz Biztosítónál dolgozott több pozícióban, innen kárrendezési osztályvezetőként távozott 1993-ban. Egy éven keresztül töltötte be az Argos Biztosító kárrendezési vezetői posztját, majd 1994-ben a Porsche Lízing Biztosításközvetítő és Szolgáltató Kft. ügyvezetői feladatkörét vette át. 1997-ben újra biztosítói oldalon, az AHICO Biztosítónál tevékenykedett, majd 1999-ben egy éven keresztül a szállítmányozási piacon is kipróbálta magát.

2000 és 2005 között a DaimlerChrysler hazai alkuszcégének ügyvezető igazgatója volt, majd az UniCredithez igazolt át. Miközben 2005 és 2016 között vezette az UniCredit Független Biztosításközvetítő Kft-t, egy évvel később már párhuzamosan, tíz éven keresztül a Bécsben székelő UniCredit Insurance Management hét országért felelős country managereként is dolgozott. 2016 óta több vezető pozíciót betöltve a hotelpiacon tevékenykedett.

A FBAMSZ új főtitkára mind angol, mind német nyelven felsőfokú szinten kommunikál, emellett spanyol nyelvből is középfokú nyelvtudással rendelkezik.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...