Kövesse Facebook oldalunkat!

Három fő kategóriában is elismerték az UNIQA eredményességét a XI. Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban Díjátadóján. A magas színvonalú ügyfélkezelést objektív mérések alapján díjazó program Elektronikus – Telefonos – és Személyes ügyfélkiszolgálás kategóriákban is kiemelte a biztosítót a nagyvállalatok közül.
Az elismeréseket Czettisch Katalin, contact center vezető vette át.

Ha egy vállalat igazán jó élményű kiszolgálásban részesíti ügyfeleit, etalonná válik és működési területétől függetlenül meghatározza, hogy milyen elvárásaik lehetnek az ügyfeleknek – hangzott el a díjátadót megelőző összefoglalóban a szervezők egyik legfontosabb üzenete.

Fotó: Uniqa Biztosító

Az UNIQA Biztosító Zrt. számára az ügyfélélmény folyamatos jobbá tétele és a jó élmény szinten tartása is kiemelt fontosságú. A szolgáltatásokhoz való kényelmes hozzájutás, a vevő-kiszolgálási kultúra színvonalának fejlesztése a vállalatnál alapvető törekvés.

Minden nagyvállalati főkategóriában a dobogón

Ennek egyértelmű bizonyítékaként három kategóriában is kitüntetett helyen szerepel az UNIQA a hazai megmérettetésben.

  • I. helyezést ért el a Legjobb Elektronikus Ügyfélkiszolgálás kategóriájában;
  • II. helyezést a Legjobb Telefonos Ügyfélkiszolgálás kategóriában, míg
  • III. helyezést a Legjobb Személyes Ügyfélkiszolgálás kategóriában.

Az ügyfelek véleményét tükröző díjazás legnagyobb értéke, hogy minden kapcsolódási és találkozási ponton elismeri az UNIQA munkáját, melyet a digitalizáció és a személyesség ötvözete emel a legjobb biztosító társasággá.

Fotó: Uniqa Biztosító

Czettisch Katalin contact center vezető a díjátadót követő pódiumbeszélgetésben elmondta, az UNIQA nagy hangsúlyt fektet az innovációra, ügyfelei követik a kommunikációs-technológiai változásokat, örömmel használják a digitális fejlesztések által nyújtott kényelmi megoldásokat, azonban ezzel egyidejűleg

továbbra is igénylik az elérhető, felkészült és szakértő, személyes kommunikációt.

Új, fejlődő irányként az önkiszolgáló funkciók felé való elmozdulást említette a vezető. A chatbotok segítségével önálló kárrendezésre, a sikeres szolgáltatási ügyintézések idejének maximális lerövidítésére lesz lehetőség a jövőben, mely akár új kategóriaként is megjelenhet az ügyfelek elégedettségi felméréseiben.

A kiválasztási folyamat során átfogó képet kaptunk a csapatról, saját működésünkről, amelyekről rendszeresen visszajelzést adtunk a kollégáknak. A Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban Program segített rámutatni néhány új, hasznos összefüggésre is, melyet kamatoztatni tudunk ügyfélbarát startégiánkban

– így összegezte a program egyik hatását a területet több, mint 10 éve vezető Czettisch Katalin.

  • Az UNIQA csapata három évvel ezelőtt az ügyfélélmény központú stratégia mellé állt, melynek köszönhetően a contact center szerepe még hangsúlyosabbá vált. Nagyobb figyelmet és támogatást kapott a terület.
  • Most a legfontosabb feladatunk, hogy megőrizzük, amit elértünk, és az elért eredményeink által még jobbá váljunk.

– tette hozzá a szakember.

Fotó: Uniqa Biztosító

A Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban Díjról további információk a www.clientfirst.hu weboldalon találhatók.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...