Kövesse Facebook oldalunkat!

Az ország nagyobb részén változó mennyiségű fátyolfelhőre számíthatunk, emellett szerdán is több órára kisüt a nap. Ugyanakkor az Északi-középhegység területén, illetve szerdán már a főváros térségében, valamint a Fertő környékén is lehetnek tartósan borult, ködös vidékek, éjszaka pedig nagyobb területre terjedhet ki a köd.

A ködös tájakon jelentéktelen szitálás előfordulhat. A déli, délnyugati szél többfelé élénk lesz, a Dunántúlon olykor erős, a Kisalföldön viharos széllökésekre is számítani lehet. Szerdán délutántól fokozatosan mérséklődik a légmozgás.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1 és 9 fok között alakul, de az északi völgyekben néhol fagyhat, míg a Kisalföldön ennél enyhébb idő lesz.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán általában 10 és 16 fok között várható, de a tartósan borult tájakon csupán 5, 8 fok valószínű, ugyanakkor a déli, délnyugati határ mentén ennél melegebb is lehet.

Nyitókép: MTI.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...