A Generali kiemelkedő szakértelmével és magas minőségű biztosítási megoldásaival áll az UniCredit ügyfelek rendelkezésére Kelet-Közép-Európában. A lépés tovább erősíti a Generali meghatározó pozícióját a régióban.

Kiemelkedő szakértelem és minőségi biztosítási megoldások

A Generali CEE Holding B.V. és az UniCredit S.P.A. együttműködési megállapodást kötött a biztosítási megoldások értékesítésére a Kelet-Közép-Európai régióban. Az együttműködésnek köszönhetően, mely a helyi szabályozásoknak való megfelelések alapján 2018 második felében kezdődik, a Generali kiemelkedő szakértelmével és magas minőségű biztosítási megoldásaival áll az UniCredit ügyfelek rendelkezésére Kelet-Közép-Európában.

A csoportos hitelfedezeti biztosítások kizárólagos értékesítési partnere

A Generali a csoportos hitelfedezeti biztosítások körében kizárólagos értékesítési partnerként nyújt majd szolgáltatást az UniCredit ügyfelek részére Csehországban, Horvátországban, Magyarországon, Romániában, Szerbiában, Szlovéniában, Szlovákiában és Bosznia-Hercegovinában.

  • Szerbiában az együttműködés több terméktípusra is kiterjed.
  • A banki lízingtermékekhez kapcsolt biztosítások körében a Generali kiemelt partnerként szolgál megoldásokkal a bank ügyfelei számára Csehországban, Bulgáriában, Magyarországon, Romániában, Szerbiában, Szlovéniában, Szlovákiában és Bosznia-Hercegovinában.

Több előny az ügyfeleknek

A hosszú távú együttműködés az UniCredit banki szakértelmét és a Generali biztosítási tapasztalatait ötvözve nyújt még több előnyt az ügyfeleknek. A biztosító termékei a banki fiókhálózaton keresztül, illetve a bank online felületein lesznek elérhetők.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...