Kövesse Facebook oldalunkat!

Továbbra is töretlen a főváros pesti, belsőbb kerületeinek népszerűsége, derül ki a Duna House legfrissebb közleményéből. A XIII. kerület hosszú hónapok óta vezeti az érdeklődési listát, de a nyomában van Zugló és a belváros is. Az újépítésű projektek bővülő megjelenése érezhető a keresleten, az árak emelkedése egyelőre nem tántorította el a lakáskeresőket a kedvenceiktől.

Angyalföld a király! Már ami az ingatlanpiacot illeti. Most. Épp…

Angyalföld a tavalyi év során vette át a legkeresettebb kerület címet Zuglótól, amelyet azóta is birtokol. A XIV., VI. és VII. kerület felváltva havonta cserélve szerzi meg a második helyet, a dobogóért folyó harcba pedig a II. és XI. kerület is bekapcsolódik néha.

Az ingatlant vásárolni szándékozó ügyfeleink megkeresése alapján, a legtöbben a pesti oldal, Hungária körúton belül, illetve az ehhez közeli kerületekben található ingatlanokat keresik. Sokak számára vonzó továbbá a budai kerületek külvárosi hangulata és a nagyobb kiterjedésű zöldterülete. A

– nyilatkozta Benedikt Károly, a Duna House elemzési vezetője. 

Az érdeklődési lista élén egyértelműen látszódik az újépítésű projektekben bővelkedő kerületek népszerűsége. Piaci tapasztalataink alapján az ezekben a kerületekben folyamatosan emelkedő árak sem tántorították el a lakáskeresőket.

A folyamatosan emelkedő árak sem tántorítják el a lakáskeresőket

Az idei első negyedévet a XIII. kerület nyerte: a Duna House potenciális vevőinek 20%-a jelölte meg lehetséges lakhelyeként.

  • A XIV. kerületet az érdeklődők 18%-a tartja lehetséges jövőbeni lakhelyének, míg a VII. kerületet ügyfeleink 17%-a. A VI. és a XI. kerület is 15% feletti szintet ért el, és további hét kerület (II., III., V., VIII., IX., XII. és XVIII.) haladta meg a 10%-os kedveltségi szintet.
  • Tizenegy kerület azonban 9% alatt teljesített. Ezek elsősorban a külvárosi, kedvezőtlenebb közlekedési adottságokkal rendelkező környékek.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...