Kövesse Facebook oldalunkat!

2018. szeptember 9-én először lesz az NN Biztosító a népszerű Wizz Air Budapest Félmaraton páros versenyszámának névadója, mely így az NN Páros Félmaraton nevet viseli. Kiemelt társzponzorként csatlakozunk az eseményhez, mellyel célunk, hogy az NN Ultrabalaton mellett a budapesti, városi futókhoz is elvigyük “Te számítasz” üzenetünket. 

Az NN Biztosító egyik kedvenc sportja a futás

Az NN Biztosító nemcsak Magyarországon, hanem szerte a világon elkötelezett támogatója a futásnak. Ez olyan sport, amely méltán népszerű, hiszen szinte bárki elkezdheti, és hamar örömöt lelhet benne. Az egyre népesebb futóközösségben pedig a kihívások mellett új barátokra, futótársakra is találhatnak.

Hiszünk az egészséges életmód támogatásának fontosságában. Azzal, hogy minél több embert szólítunk meg üzenetünkkel, egyre többen lesznek azok, akik testi és anyagi jólétükre is kiemelt figyelmet fordítanak

– mondta el Szabó Zsuzsanna, az NN Biztosító Marketing és kommunikációs vezetője.
Használtad már a runaddict alkalmazást? Kezd el a pontgyűjtést még ma, értékes ajándékok várnak!

A rendezvények mellett 2017 tavaszán az NN Biztosító újabb formában, egy futóknak szóló applikációval is készült a sport kedvelőinek, a runaddict applikációval a futás során megtett távolság és idő alapján pontokat lehet gyűjteni, melyekkel kedvezményesen lehet sportfelszereléseket, kiegészítőket vagy sportos életmódot támogató szolgáltatásokat vásárolni.

  • E mellett összegyűjti a legnépszerűbb futóversenyeket, így egy kattintással meg lehet kezdeni a versenyregisztrációt az alkalmazásból indítva.
  • A felkészüléshez az NN Biztosító ajándék biztosítást nyújt futóknak szóló asszisztenciaszolgáltatásokkal.
  • Edzői telefonos konzultáció, ortopédiai vizsgálat megszervezése és 7/24 elérhető orvosi call center segítenek abban, hogy a felhasználók arra tudjanak koncentrálni, ami igazán számít: a futásra.

 

A 33. Wizz Air Budapest Félmaratonról és a nevezésről további információk itt találhatók: www.futanet.hu

Fotó: Freepik

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...