Kövesse Facebook oldalunkat!

Az Európai Unió „migránsgettók” létrehozására akarja kötelezni Magyarországot, arra, hogy évente akár több tízezer migránst fogadjon be – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában pénteken.

A kormányfő hangsúlyozta:

A kormány harcolni fog ez ellen, és nem áll szándékában végrehajtani ilyen intézkedést.

Orbán Viktor felháborítónak nevezte az eljárást, amelynek során „puccsszerűen” erőltették át a migrációs kvótarendszerről szóló döntést az unió belügyminisztereinek tanácsán.

A döntés mögött a Soros-hálózat állhat, amelynek élén „őrségváltás történt”, az új generáció pedig politikailag aktívabb – mondta a miniszterelnök, utalva arra, hogy Soros György átadta NGO-hálózatának irányítását a fiának.

Konkrétan:

  1. Olyan szabályokat fogadtak el (Ez már getörtént!), ami szerint Magyarországnak minimum 10 ezer, de a bizottság döntse alapján vagy ennél több migránst kell elhelyeznie.
  2. Arra akarnak bennünket kötelezni, hogy „migránsgettókat” éptsünk Magyarországon. Több 10 ezer férőhelyet kellene biztosítani hazánkban a migránsoknak (ingyen persze)
  3. Ezekből a tábproból „migránsgettó” lenne. 

Orbán Viktor miniszterelnök közölte, hogy nem hajlandó végrehajtani ezeket az eljárásokat. 

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...