Kövesse Facebook oldalunkat!

Vasárnap többórás napsütés várható, az erőteljes gomolyfelhő-képződésből már inkább az ország délkeleti, déli felén számíthatunk több helyen záporra, zivatarra.

Vasárnap többfelé megélénkül, az északkeleti megyékben megerősödik, néhol viharossá fokozódik az északi szél. Zivatar környékén is előfordulhatnak viharos széllökések.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 10 és 14 fok között alakul, de az északi határ mentén ennél pár fokkal hűvösebb idő valószínű.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap általában 20 és 25 fok között várható, de az északkeleti részeken ennél pár fokkal hűvösebb is lehet.

Nyitókép: Unspalsh.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...