Kövesse Facebook oldalunkat!

Vasárnap fátyolfelhők sávjai vonulnak nyugatról kelet felé. Ezek mellett még vasárnap is alapvetően napos idő várható, de a felhőzet délutántól időszakosan vastagabb lehet.

Csapadék nem lesz. Éjszaka országszerte megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, és csak hétfő délelőtt északnyugat felől kezd csökkenni. Hétfőn helyenként jelentéktelen eső, futó zápor előfordulhat.

A délies, majd hétfőn az északnyugati szelet néhol élénk lökések kísérik.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 2 és 7 fok között alakul, csup

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...