Kövesse Facebook oldalunkat!

Az északkeleti megyékben is fokozatosan megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, de csapadék nem valószínű. Éjszaka általában sok, a Dunántúlon kevesebb felhő lesz felettünk, arrafelé nagy területen képződik pára, köd.

Kedden a nap első felében fokozatosan javulnak a látási viszonyok, a felhőzet is lassan szakadozik, gomolyosodik, a keleti országrészben kevesebb, másutt több napsütés valószínű. Néhol kisebb eső, zápor előfordulhat. Estétől mindenütt mérséklődik a légmozgás, kedden már csak az Alpokalján élénkülhet meg az északi szél.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 7 és 13 fok között valószínű, de a kevésbé felhős dunántúli tájakon ennél kissé hidegebb is lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 16 és 21 fok között várható.

Nyitókép: Unsplash.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...