Kövesse Facebook oldalunkat!

Nyugat felől egyre több magasszintű (a nyugati országrész fölé gomoly-) felhő sodródik fölénk. Éjszaka egy szakadozott felhősáv vonul át hazánk felett, mely kedden reggelre kelet felé elhagyja az országot.

Kedden az ország nagy részén kevés fátyolfelhő mellett sok napsütésre számíthatunk, csupán az északkeleti határvidéken és a délnyugati országrészben várható gomolyfelhő-képződés.

Kedden napközben legfeljebb a késő délutáni, esti óráktól a délnyugati határvidéken fordulhat elő zápor, zivatar. Kedd hajnaltól az északnyugatira forduló szelet a délnyugati tájak kivételével nagy területen erős széllökések kísérhetik.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 17 és 23 fok között várható, de a szélvédettebb északi völgyekben pár fokkal hűvösebb is lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 25 és 31 fok között valószínű.

Nyitókép: Unsplash.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...