Kövesse Facebook oldalunkat!

A Magyar Autóklub közlekedésbiztonsági kampányt indít a vasúti átjáróban történő közúti balesetek számának csökkentése érdekében – közölte a szervezet elnöksége csütörtökön az MTI-vel.

A közlemény szerint a kampányban többek között szorgalmazzák a kiemelten veszélyes, kizárólag fénysorompóval biztosított vasúti átjárók felszerelését minél nagyobb számban legalább félsorompóval, továbbá a sorompó nélküli – akár fénysorompóval ellátott – vasúti átjárók számának csökkentését, a teljes sorompóval ellátott vasúti átjárók számának növelését.

A kampányban folyamatos felhívást intéznek az autósokhoz, hogy mindig fokozott körültekintéssel közelítsék meg a vasúti átjárókat, vegyék figyelembe a KRESZ ezzel kapcsolatos többlépcsős követelményrendszerét – írják a közleményben.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...