Kövesse Facebook oldalunkat!

Átmenetileg mindenhol megnövekszik, de éjszaka már újra szakadozik a felhőzet, hétfőn pedig felhőátvonulások várhatók többórás napsütéssel. Éjfélig néhol, majd elszórtan lehet gyenge eső, északon északkeleten havas eső, hajnalban a magasabban fekvő helyeken havazás is.

Hétfőn legnagyobb eséllyel északkeleten alakulhat ki hózápor, havas eső zápor. A Győr-Szeged vonal széles sávjában többfelé megerősödik, az Észak-Dunántúlon és a középső országrészben viharossá is fokozódik az északnyugati szél. Hétfőn kissé csökken a szél sebessége, de a Dunántúlon és középen továbbra is sokfelé lehetnek erős lökések.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -3, +4 fok között alakul, de a szélvédett északkeleti tájakon ennél pár fokkal hidegebb is lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 2 és 7 fok között valószínű.
Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...