Kövesse Facebook oldalunkat!

Már több mint 30 ezren tekintették meg az Aranyvonatot, amely vasárnap estig várja a látogatókat – közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vasárnap az MTI-vel.

Mint írták: augusztus 20-án az Alkotmány utcában állították ki a rekonstruált Aranyvonatot.

Az Aranyvonat 1938. | Fotó: Biztosító Magazin.

Ez volt az az ereklyeszállító kocsi, amelynek eredetije 1938-ban azért készült, hogy körbevihesse az országban a Szent Jobbot.

Az Aranyvonat 1938. | Fotó: Biztosító Magazin.

Az Aranyvonat továbbra is várja a látogatókat. Tájékozódni lehet a szentistvannap2021.hu oldalon – írta az MTÜ.

Az Aranyvonat 1938. | Fotó: Biztosító Magazin.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...