Kövesse Facebook oldalunkat!

A kevés fátyol- és gomolyfelhő mellett pénteken és szombaton is sok napsütés várható. Pénteken legfeljebb késő délután a nyugati határvidékre sodródhat be egy-egy zápor, zivatar. Estére a gomolyfelhők feloszlanak, de az éjszaka második felében az északi megyékben kisebb körzetekben erősebben megnövekedhet a felhőzet, azonban csapadék csak helyenként fordulhat elő.

Szombaton elsősorban az északnyugati, másodsorban az északi megyékben törhetnek magasabbra a gomolyfelhők, és ezeken a területeken néhol kialakulhatnak záporok, zivatarok. A szél estétől többnyire mérsékelt marad, majd szombaton főleg az északi tájakon és a hegyvidékeken élénkülhet meg időnként a nyugatira forduló légmozgás.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 13 és 20 fok között alakul, de a hidegre érzékeny területeken ennél néhány fokkal hidegebb is lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 29 és 35 fok között várható.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...