Kövesse Facebook oldalunkat!

A fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütés várható. Főként az ország északkeleti harmadán lehet helyenként erőteljesebb a gomolyfelhő-képződés, és arrafelé alakulhat ki néhány helyen zápor, zivatar.

A déli szél hétfőn a Dunántúlon néhol megélénkül, kedden meg is erősödik. Emellett zivatar környezetében is lehetnek átmenetileg erős vagy viharos széllökések.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 15, 22 fok között alakul.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 33 és 38 fok között valószínű.

Kedd estig nem változik lényegesen a Kárpát-medence időjárása, melegszik a levegő.

Időjárási helyzet Európában

  • A Kelet-európai-síkság felett sekély ciklon örvénylik, amelynek területén derült, illetve erősen felhős, borult tájak is előfordulnak, és elszórtan alakul ki csapadék.
  • Ugyancsak sekély ciklon figyelhető meg a Vizcayai-öböl felett, amely miatt Franciaországban, a Benelux térségben és Spanyolországban van változékonyabb idő.
  • Európa több részén inkább a napsütés van túlsúlyban, azonban a délutáni, esti órákban lokális jelleggel – nagyobb számban a hegyvidéki területeken – záporok, zivatarok alakulnak ki.

Nyitókép: Unsplash.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...