Kövesse Facebook oldalunkat!

Kelet felől vastagabb felhőzet terjeszkedik nyugat felé, csütörtökön már csak a nyugati megyékben számíthatunk gomolyfelhős, napos időre. Az ország keleti felén végig erősen felhős, vagy borult lesz az ég.

Elsősorban a Duna-Tisza közén alakulhat ki zápor, jégdara-zápor, hódara-zápor (csütörtökön utóbbi kettő esélye növekszik). Emellett a Tiszántúlon gyenge eső, éjszakától a délkeleti határvidéken esetleg havas eső, hószállingózás előfordulhat.

  • Az északnyugati, északi szelet erős, kezdetben főleg a Dunántúlon és a keleti, északkeleti megyékben viharos lökések is kísérik. Csütörtök délutántól fokozatosan veszít erejéből a légmozgás.
  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és +4 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 4 és 9 fok között alakul.

Nyitókép: MTI.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...