Kövesse Facebook oldalunkat!

Melegszik az idő a hosszú hétvégén. Augusztus 20-án néhol akár 34 fok is lehet. Emellett sok lesz a napsütés, csak kevés helyen várható zápor, zivatar – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.

Pénteken a változóan felhős ég mellett szűrt napsütésre lehet számítani. A Tiszántúl kivételével szórványosan várható eső, zápor, zivatar. Időnként megélénkül a szél, de a Kisalföldön, illetve zivatarok környezetében erős széllökések is lehetnek.
A legalacsonyabb hőmérséklet többnyire 10-16 fok között alakul, de északi völgyekben, illetve az alföldi homokhátságokon 8, 9 fok is előfordulhat. A legmagasabb hőmérséklet 22-27 fok között valószínű.

Szombaton több-kevesebb napsütés várható, csapadék általában nem valószínű, de az északkeleti megyékben lehet esetleg egy-egy zápor. A minimumhőmérséklet 10-15, a maximumhőmérséklet 25-29 fok között valószínű.

Vasárnap túlnyomóan napos idő várható kevés fátyolfelhővel, csapadék nem lesz. A leghidegebb órákban 12-17 fok lesz. Napközben 27-32 fokig melegszik a levegő.
Hétfőn többnyire derült, napos, csapadékmentes idő várható, de az északnyugati megyékben már gomolyfelhős ég valószínű, és ott este egy-egy zápor, zivatar előfordulhat. A legalacsonyabb hőmérséklet 13-20, a legmagasabb hőmérséklet 29-33 fok között alakul.

Augusztus 20-án, kedden is többnyire derült, napos, csapadékmentes idő várható, de az északi határsáv mentén már megnövekedhet kissé a felhőzet, és ott helyenként zápor, zivatar is kialakulhat. A szél gyenge vagy mérsékelt marad. A leghidegebb órákban 15-21 fok lesz. Napközben 27-34 fokig melegszik a levegő – olvasható az előrejelzésben.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...