Kövesse Facebook oldalunkat!

Eleinte az ország nagy részén derült idő lesz, csupán a keleti, északkeleti határvidéken növekedhet meg időnként a felhőzet. Éjszaka északnyugat felől felhősödés kezdődik, és pénteken változóan felhős időre számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokkal. Csapadék nem valószínű.

Éjszaka főként a Dunától keletre több helyen párássá válik a levegő, foltokban átmenetileg zúzmarás köd is képződhet. Ma időnként megélénkül, a Kisalföldön néhol megerősödik a déli, délkeleti szél, holnap többnyire mérsékelt lesz a légmozgás.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 0 és -6 fok között alakul, de a derült, szélvédett vidékeken ennél jóval hidegebb is lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 9 fok között várható.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...