Kövesse Facebook oldalunkat!

Északnyugat felől egyre több helyen várható csapadék: a Tiszántúlon és az északkeleti megyékben hó, másutt a havazást nyugat felől egyre inkább havas eső, fagyott eső, eső váltja fel, sőt, este, éjszaka elsősorban a Dunántúlon nagyobb területen fordulhat elő gyenge ónos eső.

A hajnali óráktól nyugat, délnyugat felől fokozatosan vékonyodik, szakadozik a felhőzet, de keleten, északkeleten erősen felhős marad az ég, és ott továbbra is előfordulhat hószállingózás, gyenge havazás. Másutt csapadék már nem valószínű. Vasárnap a délkeleti szél megélénkül, vasárnap néhol erős lökések is kísérhetik.

Vasárnap estig a Kárpát-medence fölött egy melegfront vonul át: éjszaka többfelé várható gyenge csapadék, vasárnap pedig a Dunántúlon jelentősen erősödik a nappali felmelegedés.

  • A legalacsonyabb hőmérséklet általában -1 és -6 fok között alakul, de a vastagabb hóval borított, átmenetileg kevésbé felhős tájakon ennél hidegebb is lehet.
    A legm

Photo by Les Anderson on Unsplash

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...