Kövesse Facebook oldalunkat!

Kezdetben gyengén felhős idő lesz. Éjszaka a Dunántúlon, szerdán napközben északkeleten is tartósabban több lehet a felhő, napos időszakokra főként a Dunántúl keleti felén és a Duna-Tisza közén számíthatunk.

  • Csapadék nem várható. Estétől mérséklődik a légmozgás, szerdán többfelé megélénkül a déli szél.
  • A legalacsonyabb éjszaki hőmérséklet többnyire +2 és -4 fok között valószínű, a Dunántúlon lesz enyhébb a hajnal. Az Északi-középhegység völgyeiben és a Nyírségben pedig -5 fok alá is hűlhet a levegő.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán nagyrészt 5 és 10, az ország északkeleti harmadán 2 és 5 fok között alakul.

Fotó: Pixabay

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...