Barion Pixel
21.4 C
Budapest
- 2024. június 16.
/  Jusztin
Kezdőlap Címkék Tisztifőorvos

Címke: Tisztifőorvos

Szombaton életbe lépett a hőségriasztás

Életbe lépett az országos tisztifőorvos által elrendelt hőségriasztás. Müller Cecília szombaton 0 órától kedd éjfélig rendelte el a másodfokú intézkedést.

Müller Cecília: Egyre több a kórházban ápolt beteg, jelenleg 899 főt kezelnek koronavírussal

A kórházban koronavírus-fertőzéssel kezeltek száma emelkedő tendenciát mutat - emelte ki az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szombati online sajtótájékoztatóján.

A Pesti úti idősotthonból mindenkit elszállítnak, aki koronavírus-fertőzött

Minden koronavírus-fertőzött embert kórházba szállítanak a Pesti úti idősek otthonából - közölte az országos tisztifőorvos csütörtök délután az MTI-vel, hozzáfűzve: emellett folyamatosak a további járványügyi intézkedések.

Müller Cecília: Több mint 100 fertőzött és öt halott egy budapesti idősotthonban

Immár több mint százan megfertőződtek és öten meghaltak a fővárosi önkormányzat Pesti úti idősotthonában - jelentette be az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján csütörtökön.

Véradókat vár a kormány a koronavírus-járvány idején +VIDEO

Jöjjenek az emberek vért adni, járvány idején is folyamatosak a műtétek, a betegeknek most is szükségük van vérkészítményekre - mondta Matusovits Andrea, az Országos Vérellátó Szolgálat főigazgatója a facebookon csütörtökön közzétett kormányzati videóban.

Müller Cecília: Egyelőre nem tartunk a tömeges megbetegedések fázisában

A közterületi parkolás térítésmentessé tétele azt a célt szolgálja, hogy a munkába igyekvőknek vagy halaszthatatlan dolgaikat intézőknek ne kelljen igénybe venniük tömegközlekedési eszközöket - mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs hétfői online sajtótájékoztatóján.

Tisztifőorvos: A tömeges megbetegedés nehezen lesz elkerülhető Magyarországon

A tömeges megbetegedés nehezen elkerülhető Magyarországon, de még jelenleg is a csoportos megbetegedések fázisában vagyunk

Beválhat-e a BCG-oltás a koronavírus ellen? – Operatív törzs szerdai sajtóösszefoglaló

Mindenki ki van téve annak, hogy megfertőzi a koronavírus, a fiatalok sem kivételek - jelentette ki az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szerdai online sajtótájékoztatóján.

Müller Cecília: A járvány halálos áldozatainak mind krónikus alapbetegsége volt

A koronavírus-járvány magyarországi halálos áldozatai valamennyien krónikus alapbetegségben szenvedtek - emelte ki az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi online sajtótájékoztatóján.

Müller Cecília országos tisztifőorvos véleményt mondott a különféle maszkok viseléséről

A harctéren az első vonalban az egészségügyi dolgozók állnak, vigyáznunk kell rájuk - mondta Müller Cecília országos tisztifőorvos a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának csütörtöki online sajtótájékoztatóján.

IDŐJÁRÁS

KIEMELT

SOKAN OLVASTÁK...

LEGFRISSEBB

INTERJÚK