Kövesse Facebook oldalunkat!

Az augusztus-szeptemberben megrendezett szegedi Nemzetközi Informatikai Diákolimpia (IOI) és a most záruló Study Camp rendezvény fontos célkitűzésének nevezte a Gazdaságfejlesztési Minisztérium iparpolitikáért és technológiáért felelős államtitkára, hogy az informatika területén minél több tehetség, minél több új Neumann János kerüljön elő.

Fábián Gergely a Study Camp szombati zárórendezvényén az MTI-nek nyilatkozva arra hívta fel a figyelmet, hogy idén van Neumann János magyar születésű matematikus születésének 120. évfordulója, és ehhez is kapcsolódik az esemény, hiszen a diákok, akik a szegedi diákolimpia arany- és ezüstérmesei voltak, a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság meghívására érkeztek Budapestre.

Az államtitkár hangsúlyozta, hogy Neumann János személye, szellemisége nyilvánvalóan inspirálóan hatott, illetve hat minden résztvevőre.

Nyitókép: Unspalsh.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...