Kövesse Facebook oldalunkat!

Kedden és éjszaka is általában erősen felhős vagy borult időre van kilátás, estére a Kisalföldön is megnövekszik a felhőzet. Hajnalban az északkeleti megyékben már kevesebb lehet a felhő. Csak kevés helyen fordulhat elő kisebb eső, éjjel havas eső, esetleg hószállingózás.

Szerda reggeltől északkelet felől érdemben csökken a felhőzet, az ország azon felében délután már derült vagy gyengén felhős, napos idő várható.

A nyugati, délnyugati tájakon azonban késő délutánig, estig még erősen felhős marad az ég, és a délnyugati határ közelében néhol gyenge eső is előfordulhat. Az északkeleti szél szerdán már többfelé megélénkül.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -3 és +2 fok között valószínű.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán a Dunántúlon 4 és 9, a Dunától keletre 9 és 13 fok között alakul.

Nyitókép: MTI/Sóki Tamás / ilusztráció

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...