Kövesse Facebook oldalunkat!

Este a gomolyfelhők többnyire összeesnek, illetve szétterülnek, így maradnak felhősebb területek is. Mindezzel együtt a csapadékhajlam csökken, az éjszaka második felében inkább már csak néhol alakulhat ki zápor, zivatar, utóbbi nagyobb eséllyel a déli országrészben.

Kedden alapvetően sokat fog sütni a nap a képződő gomolyfelhők mellett, amelyek a déli megyékben törhetnek magasabbra, és itt alakulhat ki kevés helyen zápor, zivatar. Az északi, északkeleti szél főleg az északkeleti megyékben élénkül meg, erős, vagy viharos széllökések csak zivatarok környezetében lehetnek.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 5 és 12 fok között várható, de a tópartokon, belvárosi részeken enyhébb is lehet a hajnal.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 21 és 27 fok között alakul

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...