Kövesse Facebook oldalunkat!

Elszórtan előfordul záporeső, zivatar, legkisebb eséllyel az északkeleti megyékben. Éjjel szakadozott fátyolfelhőzet lesz felettünk, emellett gomolyfelhőkre is számíthatunk. Helyenként zápor, esetleg egy-egy zivatar is kialakulhat.

Hétfőn a több-kevesebb napsütés mellett fátyolfelhőkre és sokfelé erőteljes gomolyfelhő-képződésre van kilátás. Szórványosan várható zápor, zivatar, legkisebb valószínűséggel a déli megyékben. A délkeleti, keleti, hétfőn az északkeleti szelet helyenként élénk, zivatar térségében átmenetileg erős széllökések kísérhetik.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 3 és 11 fok között várható, az északkeleti völgyekben lesz a hidegebb.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 19 és 24 fok között alakul.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...