Kövesse Facebook oldalunkat!

A gazdasági növekedés Magyarországon idén 4,5 százalék lehet, jövőre azonban a korábban jelzett 4,1 százalék helyett 4,4 százalékkal bővülhet a GDP – közölte az Amundi Befektetési Alapkezelő online sajtóeseményén csütörtökön.

Az alapkezelő a jegybank várakozásánál magasabb, 6 százalékos inflációt jelez előre erre az évre. Az irányadó kamat pedig 2022-ben még további 1,5 százalékponttal emelkedhet, így 5 százalék közelébe érhet – ismertették.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...