Kövesse Facebook oldalunkat!

Egyre inkább kiderül az ég, de emellett közepesen felhős tájak is előfordulnak. Legtovább a keleti, délkeleti határ közelében maradhat felhős az ég, amelyből jelentéktelen zápor, hózápor előfordulhat.

Estére az ország legnagyobb részén kiderül az ég, majd az éjszaka második felében északnyugat felől megnövekszik a magasszintű felhőzet. Helyenként kialakulhat köd, zúzmarás köd, amelyek szombat délelőtt megszűnnek.

Szombaton a nap nagy részében fátyolfelhős-napos időre számíthatunk, az északi megyékben lehetnek felhősebb tájak is. Határozott felhőzet növekedésre délutántól készülhetünk. Estére már mindenütt erősen felhős vagy borult lesz az ég, akkortól északnyugat felől újabb csapadékzóna érkezik. A nagy területen elénk, néhol erős északi, északnyugati szél fokozatosan mérséklődik. A legtöbb helyen péntek este és szombaton is mérsékelt marad a légmozgás, de északnyugaton hajnaltájt feltámad az immár déli szél, amely szombaton tovább erősödik.

  • A legalacsonyabb hőmérséklet általában -2 és -8 fok között alakul, azonban a fagyzugokban ettől hidegebb is lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 0 és +5 fok között várható, a déli megyékben a magasabb értékekkel.

Nyitókép: MTI / Archív.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...