Kövesse Facebook oldalunkat!

Igaz ami igaz, a koronavírus hozta új világban megváltoztak kicsit a nyaralás feltételei, azonban ha nyár, akkor napos, vidámabb és egy szabad szabadabb élet vár ránk az elkövetkező hónapokban.Úgy, ahogy mi magunk is felkészülünk a nyaralásra, beszerezzük a szükséges dolgokat, például naptejet, törölközőt, nem árt, ha iPhone-unkat is felkészítjük a nyári hónapokra – havja fel a figyelmet a gsm-pont.hu

Pár egyszerű tipp betartásával nagyobb figyelmet tudunk fordítani majd a nyaralás során készülékünkre, mely meghosszabbítja annak élettartamát vagy segíti, hogy ne essen baja az örömteli nyári kirándulásokon. Vegyük sorra a javaslatokat!

Fontos egy-két óvintézkedés iPhone készülékünkkel kapcsolatban a nyaralás előtt

  • Érdemes a telefont és elektronikai készülékünket a napfénytől elzártan olyan helyen tartani még a strandolás során is, ahol kövekkel, kavicsokkal vagy akár a homokkal sem érintkezhet.
  • A telefon megrongálásának elkerülése miatt fontos, hogy az mindig tokban legyen, vagy legalább valamilyen textillel be legyen takarva, de jó ötlet lehet például egy külön táskában, akár egy hűtőtáskában elszeparáltan tartani. Így legalább biztosan megjegyezzük majd, hogy hova tesszük, és nem kell majd egy esetleges csörgés esetén hosszan kutatni utána.

Amennyiben a napfénytől nem óvjuk a készüléket, az túlmelegedhet.

Miután nyaralni azért megyünk, hogy pihenjünk, érdemes kicsit a telefon alkalmazásait is pihentetni: zárjuk be azokat az alkalmazásokat, amelyek sok energiát használnak – ezzel is óvjuk a készüléket a túlmelegedéstől.

Ha lehetőségünk van, kiemelten védjünk iPhone-unkat a homoktól és a portól. Ezt tok és csatlakozókat eltakaró borítás hiányában bármilyen textillel megtehetjük.

A homok nem csak a telefonba jutva okozhat komolyabb károkat, hanem könnyen megkarcolhatja telefonunk képernyőjét, mely később emiatt esetleg cserére szorulhat.

Már kis mennyiségű készülékbe jutó csapvíz esetén is károsodhat telefonunk, de a tengeri nyaralás esetén a sós víz vagy akár már a sós levegő is nagyobb korróziót indíthat el készülékünkben, ezért érdemes azt a nyaralásunk alatt végig vízhatlan tokban tartani.

Nem kérdés, a nyaralás alatt is fokozottan figyelni kell elektronikus készülékeinkre, azonban nem árt felkészülni arra az eshetőségre, ha valamilyen oknál fogva javítani szükséges telefonunkat.

Sokszor az is jól jöhet, ha ismerjük azokat a helyeket, ahol foglalkoznak a különböző márkájú telefonok minőségi szervizelésével.

Ha indulás előtt mielőbb szükséges a telefon javítása – mit tehetünk?

Könnyen előfordulhat és Murphy törvénye szerint akár elő is fordul, hogy a nyaralás előtti utolsó pillanatban hibásodik meg iPhone készülékünk.

  • Az ilyen esetekre nem árt felkészülni, és tisztában lenni azzal, hogy annak szervizelését hol végzik gyorsan, a megfelelő szakértelemmel, esetlegesen garanciálisan javítva.

Amennyiben épp szükséged volna egy megbízható telefonszervizre, vésd jól a telefonodba és a biztonság kedvéért a noteszedbe is a GSM Pont elérhetőségeit.

Budán már egy újabb üzletben is várják garanciát adó minőségi szervizelésre a készülékeket.

Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...