Kövesse Facebook oldalunkat!

Vasárnap délután és este demonstráció miatt korlátozások lesznek Budapest belvárosában – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) szombaton az MTI-vel.

A közlemény szerint vasárnap délután forgalomkorlátozásokra kell számítani a Szabadság hídon, Budán a Szent Gellért tér, a Műegyetem rakpart, a Budafoki út, a Bartók Béla út és a Szent Gellért rakpart környékén. Késő délután, kora este a Vértanúk tere környékén lesznek lezárások.

A BKK arra kéri az autóval közlekedőket, hogy délután és este kerüljék el a Szent Gellért tér és a Vértanúk tere környékét, mert a lezárt területekre nem tudnak majd behajtani.

A közösségi közlekedést használóknak várhatóan változásokra kell számítani a 19-es, a 41-es, a 47-es, a 49-es, az 56A villamos, a 7-es, a 15-ös, a 115-ös, a 133E autóbusz, továbbá a 70-es és a 78-as trolibusz forgalmi rendjében.

A Buda és Pest közötti utazásra ebben az időszakban a környéken az M4-es metrót érdemes igénybe venni – írta a BKK.

Nyitókép: MTI.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...