Kövesse Facebook oldalunkat!

Az országos lefedettségét tovább erősítve nyitott új irodákat júliusban a Duna House. Az ingatlanközvetítő hálózat új egri és veszprémi partnerével együtt immár 133 irodában tud az ügyfelei ingatlanügyeihez teljes körű szolgáltatást biztosítani szerte az országban. A Duna House hálózatában jelenleg több mint 1100 ingatlanközvetítő dolgozik. Az új irodának otthont adó Heves megyében az egyik legjelentősebb volt a drágulás az elmúlt félévben, míg Veszprém megye továbbra is a főváros után a legdrágább régiója hazánknak.

Meghódítják a vidéket…

A folyamatosan bővülő, egyre élénkebb vidéki ingatlanpiac kihívásaira kíván választ adni az ország egyik legnagyobb ingatlanközvetítő hálózata új irodáival.

„Folyamatosan keressük lehetséges partnereinket, hogy az ország lehető legtöbb pontján tudjuk kiszolgálni az ingatlant kereső vagy kínáló ügyfeleinket. A dinamikusan fejlődő piac és a Duna House által nyújtott 20 éves szakmai tudás rengeteg lehetőséget biztosít partnereinknek. A történelmi Eger városában és Veszprémben is kiváló együttműködés keretében sikerült megnyitni hálózatunk új kirendeltségeit, amelyek már teljes kapacitással állnak ügyfeleink rendelkezésére.”

– nyilatkozta az irodamegnyitók kapcsán Szemler Tamás, a Duna House franchise igazgatója. 

Árak, trendek a megyékben

A hazai ingatlanpiac első féléves adatai alapján Budapest után Veszprém megyében találhatjuk a legmagasabb négyzetméterárakat. Tégla lakások esetében ez már 330 és 350 ezer forint közötti négyzetméterárakat jelent, de panellakások esetében is az országos átlag 200 és 300 ezer forintos négyzetméterár skála felső határában mozog a 267 ezer forintos értékével.

Heves megyében mérsékeltebb árakat találhatunk. Mind a tégla, mind a panellakások esetében a 200 ezer forintos négyzetméter árhoz közelítő értékkel találkozhattunk az idei első félévben. Ez azonban még így is jelentős, 12%-os drágulást jelent az elmúlt év hasonló időszakához képest.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...