Kövesse Facebook oldalunkat!

Vasárnap a többórás napsütés mellett erőteljes gomolyfelhő-képződés várható, a Duna-Tisza közi összeáramlás mentén és a keleti határnál valószínű zápor, zivatar. Estére, késő estére a gomolyfelhők összeesnek, ezzel együtt megszűnnek a záporos gócok, és nagy területen kiderül az ég.

Hétfőn az ország északkeleti harmadán derült lesz az ég, de másutt is sok napsütés, száraz idő várható a fátyol- és gomolyfelhők mellett. Az északias szél vasárnap a Dunántúlon és az északkeleti tájakon még többfelé megerősödik, hétfőn erős széllökések már csak Sopron körül lehetnek.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 3 és 9 fok között alakul, de az északi völgyekben hidegebb is lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 19 és 24 fok között valószínű.

Nyitókép: Unsplash.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...