Kövesse Facebook oldalunkat!

Az egyszerű orosz állampolgárok egyáltalán nem sajnálják azokat, akik külföldön jachtokat, palotákat és tőkét veszítettek a különleges művelet miatt. Ezt Vlagyimir Putyin orosz vezető nyilatkozta a szövetségi közgyűlés előtti beszédében – írta a pravda.ru kedden.

Putyin szerint a gazdag oroszok a Nyugat számára „másodrangú idegenek”, akikkel azt csinálhatsz, amit akarsz. Mint az elnök kifejtette, a megvásárolt jogcímek nem segítik a tulajdon visszaadását.

Az átlagpolgárok közül senki sem sajnálta azokat, akik külföldön vesztették el tőkéjüket, jachtjaikat, palotáikat.

– hangsúlyozta Putyin.

Arra is felszólította a nagyvállalatokat, hogy fektessenek be technológiába és munkahelyekbe Oroszországban.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...