Bánkút, 2021. október 14. Behavazott turistajelzések Bánkúton 2021. október 14-én. Bánkúton 20-22 centiméter a hó vastagsága, de a jövő héten melegedés kezdődik, így a korán leesett hó nem sokáig marad meg a Bükkben. MTI/Vajda János
Kövesse Facebook oldalunkat!

Vasárnap és hétfőn is a Dunántúlon általában erősen felhős vagy borult lesz az ég, míg keletre gyengén felhős vagy derült ég várható, hétfőn pedig inkább szűrt napsütés lesz a jellemző. Az esti órákig a Dunántúlon gyengébb havazás, havas eső, eső előfordulhat.

Hajnalban újból elered az eső a Dél-Dunántúlon, amely napközben kiterjed a Dél-Alföld és az Alpokalja térségére is. Az északi, északkeleti szél vasárnap a Nyugat-Dunántúlon lesz élénk, míg hétfőn már erős lökések is lehetnek az északkeleti, keleti megyékben is.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4, +3 fok között valószínű.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn a Dunától keletre általában 7 és 12, a Dunántúlon 3, 6 fok között valószínű.

Nyitókép: MTI/Vajda János

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...