Kövesse Facebook oldalunkat!

Nagyot gyengült kedden a forint, új történelmi árfolyammélypontot ért el a főbb devizákkal szemben.

A forintot este hét órakor a reggel hét órai árfolyamához képest 1,3 százalékkal jegyezték gyengébben az euróval szemben, 3,2 százalékkal a dollárral szemben, és 2,3 százalékkal a svájci frankkal szemben.

Az eurót reggel hét órakor 402,10 forinton, este hét órakor pedig 407,43 forinton jegyezték. A dollár jegyzése 385,30 forintról 397,77 forintra, a svájci franké pedig 401,06 forintról 410,20 forintra ment fel.

A forint napközben új árfolyammélypontot állított be mindhárom devizával szemben, az euró legmagasabb jegyzése 409,84 forint, a dolláré 399,42 forint, a svájci franké pedig 412,71 forint.

A forint kedd esti jegyzése az év eleji kezdéshez képest 10,5 százalékkal gyengébb az euróval, 22,6 százalékkal gyengébb a dollárral, és 15,4 százalékkal gyengébb a svájci frankkal szemben.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...