Kövesse Facebook oldalunkat!

Az orosz csapatok továbbra is katonai különleges műveletet hajtanak végre Ukrajnában. Ennek fényében egyre feszültebbek a kapcsolatok Moszkva és az Észak-atlanti Szövetség között. Vlagyimir Jevsejev katonai elemző kommentálta a jelenlegi helyzetet, és felvetette, hogy egy teljes körű fegyveres konfliktus esetén hová irányítanának nukleáris rakétákat – írta pénteken a Pravda.ru.

A szakértő úgy véli, hogy a lengyel csapatok az orosz fél egyik kiemelt célpontjai lesznek, mivel Varsó bejelentette, hogy katonai erőket telepítene Nyugat-Ukrajnába. A feltételezések szerint lengyel csapatokat küldenek Lviv, Ternopil és Ivano-Frankivsk régióba.

Lengyelországnak mindenekelőtt azon kell gondolkodnia, hogy szüksége van-e nukleáris szennyeződésre a saját határai közelében lévő területeken, vagy sem.

– mondta Jevsejev a Tsargradnak adott interjújában.

KORÁBBAN ÍRTUK

Pravda: Lengyelország békefenntartás címén agressziót készít elő Nyugat-Ukrajna ellen

A lengyel hatóságok azon kijelentései, hogy nem terveznek csapatokat Nyugat-Ukrajnába küldeni annak későbbi annektálása céljából, aligha igazak. A varsói szavak és valós tettek következetlenségeire hívja fel a figyelmet egyszerre több elemző - írta a Prada.ru orosz hírportál.
Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...