Kövesse Facebook oldalunkat!

Késő estétől nyugat felől megnövekszik, majd meg is vastagszik a felhőzet, és az éjszaka második felétől egyre több helyen valószínű többnyire gyenge intenzitású eső, záporeső.

Szerdán nyugat felől fokozatosan csökken a felhőzet, és kevés gomolyfelhő képződhet. Általában többórás, a Tiszántúlon ennél kevesebb napsütés valószínű. Elszórtan lehet gyenge eső, záporeső. Az északnyugati szelet kedden és szerdán napközben is nagy területen kísérik erős, helyenként viharos széllökések. Éjszakára átmenetileg veszít erejéből a légmozgás.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -3 és +2 fok között alakul, de elsősorban az északi fagyzugokban pár fokkal hidegebb is lehet.
  • Hajnalra több helyen enyhül az idő. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán többnyire 9 és 13 fok között várható, de a tartósabban felhős Tiszántúlon 4 és 9 fok között valószínű.
Hirdetés (x)

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...