Kövesse Facebook oldalunkat!

Míg a keleti megyékben az időszak végéig erősen felhős vagy borult lesz az ég, és eső is előfordul, addig a középső országrészben és a Dunántúlon napos, gomolyfelhős időre van kilátás, elszórt záporokkal, a hegyekben hózáporokkal. Egy-egy zivatar kialakulása sem kizárt.

Éjszakára az ország nagy részén csökken a felhőzet, és csak elvétve lehet csapadék. Szerdán annyi változás lesz, hogy az összefüggő felhőzet határvonala lassan nyugat felé tolódik. Az északnyugati, északi szelet erős, a Dunántúlon és a Zemplén környezetében viharos lökések kísérik.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2, +4 fok között alakul, de a szélcsendes északi völgyekben ennél pár fokkal hidegebb is lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 6 és 11 fok között valószínű.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...