A jogász végzettségű szakember az Allianz Biztosítónál kezdte pályafutását, ahol 23 évet töltött, ebből 20 évet vezető pozícióban. 2011-ben az Allianz Biztosító értékesítésért felelős igazgatósági pozíciójáról váltott a Signal Biztosító Zrt. elnök-vezérigazgatói posztjára.

Megduplázta a Signal Biztosító díjbevételét

Vezetéséhez kapcsolódik a vállalat eredménytermelő képességének növelése, a saját értékesítési hálózat ujjászervezése, valamint erős alkuszi, banki és üzletkötői hatékonyságnövekedés révén a Signal díjbevételének megduplázása.

Örömmel vállaltam el a magyar piac egyik legerősebb, legdinamikusabb biztosítótársasága értékesítési területének vezetésére szóló megbízást. Célom, hogy tapasztalatommal hozzájáruljak a Groupama Biztosító biztosítási piacon betöltött pozíciójának további erősítéséhez. Egyszerű és hatékony folyamatok mentén szeretnék kollégáimmal együttműködni annak érdekében, hogy a Társaságban rejlő lehetőségeket maximálisan ki tudjuk aknázni, mind tudás tekintetében, mind üzleti oldalon, és így még vonzóbbá váljunk az ügyfelek és egyben az üzletkötők, valamint az alkuszok számára is.

– emelte ki kinevezésével kapcsolatban Dr. Kálózdi Tamás.

Csonka István, aki vezérigazgató-helyettesként irányította az értékesítési hálózat sikeres működését, a Groupama Biztosító kötelékében eltöltött 22 év után más területén folytatja tovább karrierjét.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...