Barion Pixel
21.9 C
Budapest
- 2024. május 16.
/  Botond, Mózes

RAVECZKY ZSOLT

Az UNION Biztosító értékesítési igazgatója
RZS_th_01

Névjegy

Hamarosan…

CIKKEK

Az Union Biztosító tavaly 100 milliárd forint feletti díjbevételt ért el

Korábban többször is foglalkoztunk vele, hogy éppen hol tart a Vienna Insurance Group három magyarországi leánycégének egyesítése, illetve miként bontogatja szárnyait idehaza a megújuló Union Biztosító. A sikeres fúziót követően, tavaly márciusban váratlan – és senki által sem kívánt – kihívás érkezett.

Lépésről-lépésre: Insurtech startupok esélyei a magyar biztosítási piacon

Mekkora esélyei vannak ma egy insurtech startupnak Magyarországon? Hogy lehet életbiztosítást online értékesíteni? Hogy állunk az insurtech fejlettség területén?

Union: Szeretjük a kihívásokat, bizakodva tekintünk az idei évre

Néhány évtizeddel ezelőtt a biztosítók még kevésbé tartották fontosnak, hogy akár napi kapcsolatot tartsanak fenn az ügyfeleikkel, napjainkra viszont ez gyökeresen megváltozott. Az élő kapcsolatok hasznos és új lehetőségeket teremtenek, amiről nem éri meg lemaradni, még az Union Biztosítónak sem. 

ÉRTED: Megújuló arculat és termékpaletta, ezzel hódít az Union az egyesülés után

Érted - így hangzik a Union új szlogenje, aminek logójából nemrég eltűnt a biztosító szó, mivel társaságnál úgy gondolják, hogy náluk már lényegesen többről van szó, mint pusztán biztosításról.

Három a magyar igazság: Így fuzionált az Union Biztosító

Az április elsejei biztosító-fúzió után először lépett a sajtó nyilvánossága elé az új társaság menedzsmentje, és osztott meg információkat az az egyesülés körülményeiről, valamint a biztosító társaság terveiről. A Vienna Insurance Group minden bizonnyal szakít a korábban alkalmazott multibrand stratégiával: az (új) Union Biztosítónak így sokkal karakteresebb megjelenése lehet majd a hazai piacon. 

Jelentős adójóváírást kaphatsz, ha év végéig nyugdíjbiztosítást kötsz

Az Union Biztosító becslése szerint az adókedvezményes nyugdíjbiztosítások száma az idei év végére elérheti a 250 ezret, ez azt jelenti, hogy 2016 év végéhez képest harmadával többen vennék igénybe ezt a már közel négy éve elérhető termékkört