Kövesse Facebook oldalunkat!

Derült, napos, száraz időben lesz részünk kevés gomolyfelhővel, éjszaka pedig csak fátyolfelhők lehetnek felettünk. Pénteken döntően napos, fátyolfelhős, csapadékmentes időre számíthatunk, de délután a nyugati, északnyugati és északi határ mentén már gomolyfelhők is lesznek az égen, és ott délután, este néhol zápor, zivatar is kialakulhat. Pénteken már megélénkül a déli szél.

  • A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet döntően 16 és 21 fok között alakul, de az északi völgyekben és a Nyírségben kissé hűvösebb is lehet.
  • A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken általában 32 és 36 fok között valószínű.

Időjárási helyzet Európában

  • A kontinens legnagyobb részén nem tartogat izgalmakat az időjárás, döntően napos, csapadékmentes az idő, csak kevés helyen fordulnak elő frissítő záporok, zivatarok, és Európa déli felén továbbra is kitart a hőség.
  • Egyetlen markánsabb ciklont figyelhetünk meg, amely Skóciától északnyugatra örvénylik, hidegfrontja mentén a Brit-szigeteken többfelé esik az eső. Ez a hidegfront a következő napokban lassan araszol kelet felé, közben hullámot is vet, előterében azonban a következő 36 óra során a Kárpát-medencébe még egyre melegebb és többnyire száraz levegő érkezik, így újra fokozódik a hőség.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...