Kövesse Facebook oldalunkat!

Véradásra hívja a felsőoktatási hallgatókat az Országos Vérellátó Szolgálat és a Magyar Vöröskereszt kampánya.

A két szervezet az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közös közleményében azt írta: a vizsgaidőszak előtti hetekben, április 17. és május 14. között tartják a felsőoktatási véradó heteket, amely az egész éven át tartó „felsőoktatási véradóverseny” kiemelt programja.

A két szervezet célja a fiatalok megszólítása, a társadalmi felelősségvállalás fontosságának hangsúlyozása. A hallgatóknak lehetőségük lesz arra, hogy saját intézményükben tapasztalják meg a segítségnyújtás e formáját – közölték.

Idén országszerte több mint harminc felsőoktatási helyszínen lesz biztosított az intézményi dolgozóknak és a hallgatóknak a véradási lehetőség. Ezen kívül a vért adni szándékozó felsőoktatási hallgatókat ugyanúgy várják a vérellátó intézetekbe és más eseményekre is – tették hozzá.

A kampány a tavalyi évhez hasonlóan ismét nyereményjátékkal zárul, a résztvevők különböző fesztiváljegyeket és bérleteket nyerhetnek.

A kampányról, a felsőoktatási véradási helyszínekről, valamint a véradás menetéről bővebben a www.ovsz.hu/veredbenazene, valamint a https://veradas.hu/felsooktatasi-veradoverseny oldalakon lehet tájékozódni.

Nyitókép: Unsplash

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...