Kövesse Facebook oldalunkat!

Öt ember meghalt egy buszbalesetben az oroszországi Rjazan régióban – közölte az orosz belügyminisztérium vasárnap.

Az orosz hatóságok tájékoztatása szerint egy Neoplan autóbusz helyi idő szerint 05:45-kor nekiütközött egy vasúti híd pillérének. A buszon összesen 49 utas utazott. Az első hírek szerint a sofőr elvesztette uralmát a busz felett.

A buszbalesetben huszonketten sérültek meg, közülük 12-en kerültek kórházba

– áll a közleményben.

KORÁBBAN ÍRTUK

Veronai buszbaleset: A Groupama Biztosító kifizeti a kártérítési összegeket

Végéhez érkezik a veronai busztragédia kártérítési ügye, miután megállapodás született a biztosító és a veronai buszbalesetben érintettek, valamint családtagjaik között a teljes kártérítési fedezet felosztásáról.

Lőrinci buszbaleset: Brutálisan összetört az autóbusz eleje a pénteki balesetben

Fának ütközött egy menetrend szerint közlekedő busz Lőrinciben pénteken, a balesetben többen megsérültek - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság.

A szkopini körzeti egészségügyi központ orvosa azt mondta a TASS orosz hírügynökségnek, hogy a két gyerek súlyos sérüléseket szenvedett.

Az orosz nyomozóbizottság büntetőeljárást indított a buszbaleset miatt.

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...