Barion Pixel
24.7 C
Budapest
- 2024. június 18.
/  Arnold, Levente

SCHAUB ERIKA

Személybiztosítási igazgató, Generali Biztosító Zrt.
Schaub Erika

Névjegy

Diplomáját az ELTE matematika-fizika szakán, a PSZF-en, mint közgazdász, majd a BKE posztgraduális képzésén, mint aktuárius szerezte. Biztosítói pályafutását 1997-ben az ÁB-Aegonnál, mint gépjármû-biztosítási termékmenedzser kezdte, 1998-tól a Generali életbiztosítási termékfejlesztőjeként dolgozott, 2006-ben átvette az Egészség és balesetbiztosítási fejlesztési csoport vezetését. 2008-tól felelős a személybiztosítási termékfejlesztésekért és az üzletágért is. Mindezek mellett tagja a Generali Egészségpénztár és a Generali Nyugdíjpénztár igazgatóságának.

CIKKEK

Generali felmérés: Stressz és alvászavar, ezek kínozzák a magyarokat – mit tehetünk?

Reggeli rohanás a suliba a gyerekkel, délután pedig a különórákra? Bevásárlás és főzés a szülők helyett? Soha véget nem érő feladathegyek a munkában? A magyar felnőtteknek saját bevallásuk szerint is komoly terhekkel és állandó rohanással kell megbirkózniuk a mindennapokban

Schaub Erika: Élethelyzethez alakítható pénzügyi termékekre van szüksége az Y-osoknak

Hazánkban is egyre égetőbb kérdéssé válik a lakosság megtakarítási hajlandósága, hiszen a népesség öregedésével egyre nehezebben tartható fenn nyugdíjrendszerünk, miközben a magyarok csupán ötöde tesz félre idős korára.

Lépett a Generali: 50 milliós támogatással segítik az egészségügyi dolgozókat

A koronavírus-járvány kétségtelenül nyomott hagyott mindennapi életünkön, a társas kapcsolatainkon, az iskolai és az irodai munkán, de leginkább a lelki egyensúlyunkat borította fel.

Luxusnyugdíj: Álmodik a magyar, de nem tervez +VIDEO

Unokáktól nyüzsgő családi házat, gleccsertúrát, luxusautót, kávézót kívánnak maguknak a magyarok, ha öregkoruk vágyálmairól kérdezik őket. A hazai lakosság fejében még mindig él a boldog és nyugodt nyugdíjas évek illúziója, miközben az időskori juttatás vásárlóereje igencsak lemaradt az átlagfizetésekétől, a magyarok nyugdíjmegtakarításai pedig csökkenő tendenciát mutatnak.

A Generali ingyenes életbiztosítást kínál a magyar egészségügyi dolgozóknak

A Generali Biztosító a koronavírus járvány kitörése óta dolgozik azon, hogy valamelyest enyhíthesse a járvány hatásait mind ügyfelei, mind pedig a szükséghelyzetben lévők életében.

Schaub Erika: Ügyfélkapuval, személyes találkozás nélkül is köthető életbiztosítás a Generalinál

A koronavírus járvány terjedése miatt újabb digitális megoldást vezet be a Generali Biztosító annak érdekében, hogy ügyfelei biztonságosan és kényelmesen intézhessék pénzügyeiket.

Schaub Erika: A nyugdíjas életről él egy mesebeli kép a fejünkben, de azt meg...

Csak minden ötödik magyar gondol rá pihenésként vagy megérdemelt jutalomként

Befolyásolható vagy? A pillanatnak élünk, minden 3. magyar impulzusvásárló

Elég tudatosan vásárolunk vagy pazarolunk? Gondolunk a holnapra, a jövőnkre is vagy csak jelen szükségleteink kielégítésére? Többek között ezekre a kérdésekre kereste a választ a Generali legfrissebb, egész országra kiterjedő reprezentatív kutatása.

Ki tart el kit? – Egyre nagyobb hangsúlyt kap a nyugdíjas szülők támogatása

Ma már egyáltalán nem mondható, hogy a lakosság nyugodt lenne nyugdíja felől. A 18-29 éves korosztály arra készül, hogy anyagilag segítse nyugdíjas szüleit.