Barion Pixel
20.4 C
Budapest
- 2024. május 21.
/  Konstantin

NAGY DOMINIQUE

Az INNODOX Technologies Zrt. alapító tulajdonosa és igazgatója
Nagy Dominique, az INNODOX Technologies Zrt. igazgatója. | fotó: Kocsis Ferenc Árpád - Biztosító Magazin

Névjegy

Dominique, a Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett gépészmérnöki diplomát. Karrierjét multinacionális technológiai cégeknél kezdte, üzletfejlesztési területen, majd megalapította az Innodox jogelődjét 1998-ban.

Mára az Innodox a budapesti és berlini irodákkal öt országban szolgál ki ügyfeleket.

Dominique küldetésének tekinti, hogy a mai, informatikával gazdagon átszőtt, sokszor összetett világunkban, csapata olyan szoftvermegoldásokat hozzon létre, melyek ügyfelei digitális átalakulását megkönnyítik, egyszerűsítik.

A sikeres projektek leszállításán túl, büszkeséggel tölti el, hogy az Innodox elnyerte a „Szerethető Munkahely” díjat is.

CIKKEK

HR mesék: A Steve Jobs-i vezetési szemlélet, a KKV szektorban is működőképes

Nagy Dominique, az INNODOX Zrt. alapító tulajdonosa és igazgatója 22 éve lett vállalkozó. A cége által fejlesztett informatikai megoldásokat pénzintézetek és biztosítók egyaránt használják, az ügyfelek között ott van az OTP Bank, a CIB Bank sőt, a Signal IDUNA Biztosító is.

Magyar vállalkozók külföldön: Multinacionális szemlélettel építi IT cégét, Berlinben is van már irodája

Nagyjából tíz éve, hogy Nagy Dominique és csapata elkezdett az OTP-vel együtt dolgozni a backoffice fejlesztésén. Mára oda jutottak, hogy szinte minden, amit az ügyfél megkap - szerződés, egyenlegértesítő, számlalevél - az INNODOX-os IT megoldásokon alapszik.

Álom-e a papírmentes iroda? Bankok és biztosítók működését forradalmasítja IT megoldásaival az Innodox

Megoldásaikkal a közműszolgáltatóknál hónapról-hónapra sárga csekkek milliói készülnek, az OTP és a CIB Bank a havi egyenlegközlőinek tömeges előállításához ugyancsak az INNODOX rendszereit használja.