Barion Pixel
21.9 C
Budapest
- 2024. május 16.
/  Botond, Mózes

KEREKES ZOLTÁN

Az SK Trend Kft. igazgatója
Kerekes Zoltán

Névjegy

Hiszem, hogy a digitális transzformáció elsöprő hatással lesz a biztosítási szektor jövőjére is. Van, aki elfogadja, van, aki még tiltakozik ellene, de kétségtelen, hogy már most megváltoztak a szabályok. Nem az kérdés, hogy a piaci szereplők tudomásul veszik-e a digitális átalakulást, hanem az, hogy nyertesei vagy vesztesei lesznek-e ennek a folyamatnak.

A karrieremet multinacionális cégek értékesítési és marketing csapatában kezdtem, de mindig is saját vállalkozás megalapításában gondolkoztam. Az első komoly cégem, a SK Trend Kft. már 16 éve fejlődik. Az elmúlt másfél évtizedben rengetegszer kerültem olyan helyzetbe, amikor megdönthetetlennek látszó beidegződésekkel kellett szembe mennem. Az a tapasztalatom, hogy a fősodorban haladva könnyebb jó eredményeket elérni, de meglepetést szerezni, csak az árral szemben úszva lehet.

Az SK Trend Kft. a magyarországi biztosítási és pénzügyi informatikai rendszerek piacának prémium biztosítás-technológiai integrátor szolgáltatója. Informatikai rendszerek fejlesztésével és ezek üzemeltetésével foglalkozunk. Tevékenységünk kiterjed az alkuszok, a többes ügynökök, a biztosítótársaságok, és az egyéb pénzügyi vállalkozások igényeinek professzionális kiszolgálására. Legyen szó akár tarifáló és ajánlatkészítő, vagy szerződésnyilvántartó és jutalékelszámoló rendszerekről, az ügyfélkapcsolati munkát támogató megoldásokról, vagy a teljes online megjelenésről, az SK Trend teljes körű szolgáltatással támogatja partnereit céljaik elérésében.

CIKKEK

Az új cél a Szuperintegráció: Szintet léphetnek a biztosításközvetítők

Még ma is óriási problémát jelent a biztosításközvetítő cégek informatikai rendszereinek széttagoltsága, illetve hiánya, esetenként pedig a rendelkezésre álló megoldások helytelen használata.

Magasabb szintre léphetnek a biztosításközvetítők! Az új cél: a Szuperintegráció

Napjainkban már teljesen természetes, hogy a biztosításközvetítő cégek integrált informatikai rendszerekben tarifálják a biztosítói díjakat és kötik meg a szerződéseiket.

Korszakváltás a biztosítási IT rendszerek piacán: Itt az SK MAX – II. rész

A mellékhelyiségbe sem megyünk telefon nélkül! Túlzásnak hangzik? Nem az! Ma, Magyarországon 13 millió mobiltelefon előfizetés van. A 30 évnél fiatalabb korosztály el sem tudja képzelni, hogy létezett olyan kor, amikor nem voltak okostelefonok.

Korszakváltás a biztosítási IT rendszerek piacán: Itt az SK MAX – I. rész

Merész kommunikációval, a magyar biztosítási szektort néha akár sokkolva az SK Trend évek óta azon dolgozik, hogy felkeverje az iparág állóvizét.

BrokerExpo összefoglaló: Izgalmasnak ígérkezik a biztosítás jövője!

Növekvő népszerűségnek örvendenek a biztosítási tanácsadók körében a különféle online szakmai rendezvények. Krizsán Erika BrokerExpoját egyre többen követik az online térben.