Kövesse Facebook oldalunkat!

Új generációs „banktudósokat”, a banki és pénzügyi kérdésekben legtájékozottabb egyetemistákat keresi a DUE Médiahálózat és az MBH Bank a Nagy diák banktudós teszt vetélkedőn – közölte az MBH Bank kedden az MTI-vel.

A közleményben kiemelték, a bankok egymásra licitálva kínálják egyre korszerűbb digitális pénzügyi megoldásaikat, a korszerű, kényelmes applikációk használatával, a bankba járás helyett online megoldásokkal, virtuális bankkártyákkal, FinTech megoldásokkal sokkal jobban, takarékosabban, tudatosabban lehet intézni a pénzügyeket. Ahhoz, hogy ezeket a lehetőségeket, technológiai és digitális megoldásokat jól lehessen használni, tisztában kell lenni a legfontosabb pénzügyi fogalmakkal, mint például a kriptovaluták, befektetések, neobankok, azonnali utalás, biztonságos fizetés. Ezek megismerésében segít szórakoztató formában a Nagy diák banktudós teszt – írják a közleményben.

A háromfordulós, online, edukatív vetélkedőbe felsőoktatási jogviszonnyal rendelkező, 18-26 év közötti fiatalok kapcsolódhatnak be, de a tesztet bárki kitöltheti.

A játék célja, hogy bárki, aki szeretné tesztelni pénzügyi, gazdasági tudását, egyszerű, szórakoztató formában tehesse ezt meg. A kérdésekhez magyarázat is kapcsolódik, így annak is érdemes kitöltenie a tesztet, aki szeretne elmélyülni a témában, és újat tanulni.
A verseny első fordulója 2023. szeptember 20. és december 1. között érhető el a www.banktudosteszt.hu oldalon.

Az itt legjobb eredményt elért 1000 játékos meghívást kap a 2023. december 11-dikei középdöntőbe, ahonnan a döntőbe jutó legsikeresebb 10 diák között dől el az értékes nyeremények sorsa – írták.

A legokosabb banktudós elsőként választhat a külföldi tengerparti nyaralás, az iPhone14 és az Apple Watch párosa, illetve az elektromos roller közül. A második és harmadik helyezett a fennmaradó díjak egyikével térhet haza. A verseny eredményhirdetése és a díjak ünnepélyes átadása 2024. január 13-án, az Educatio Kiállításon lesz – közölte a MBH Bank.

Nyitókép: Unspalsh

Tetszett a cikk?
Ne felejtsétek el megosztani! Köszönjük!

Szimpatikus számodra a Biztosító Magazin?
KÉRJÜK, HOGY TÁMOGASD A MUNKÁNKAT!
A színvonalas tartalmak előállítása és a szerkesztőség napi működtetése az online kiadványok esetén is igényel anyagi ráfordításokat. Ezért bátorkodunk, most a tisztelt olvasókhoz fordulni, hogy felajánlásaikkal támogassák munkánkat.

A Biztosító Magazin küldetése, hogy elősegítse Magyarországon a biztosítási tudatosság növekedését, valamint, hogy platformot teremtsen a szakmában dolgozó kollégák személyes márkájának építésére.

Ha neked, is fontosak ezek az értékek, akkor kérjük, hogy támogass minket! Kis összegnek is örülünk és hálásak vagyunk érte.
BIZTOSÍTÓ MAGAZIN A KÖZÖSSÉGI MÉDIÁBAN
Facebook CSOPORTUNKBAN szakmai témákat vitatunk meg, Facebook OLDALUNKON pedig értesülhetsz a legfrissebb hírekről. Kövesd a Biztosító Magazint a közösségi média oldalakon is!

Ne maradj le semmiről...